Foodtruck Gezocht: Hoe gaat het met Simone in coronatijd?

Foodtruck Gezocht: Hoe gaat het met Simone in coronatijd?

Simone was te zien in Foodtruck Gezocht, hoe ze van haar droom werkelijkheid maakte door de liefde te verspreiden met haar keuken op wielen. Maar hoe gaat het eigenlijk met haar in deze zomer, nu door het coronavirus de festivals niet doorgaan? “Het is best wel een uitdaging dit jaar”, vertelt Simone, die wel positief naar de toekomst kijkt. “Het begint ergens op te kijken.”

Bekijk de video met de update van Simone uit Foodtruck Gezocht hieronder. Je kunt alle afleveringen van Foodtruck Gezocht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Foodtruck Gezocht</em>: Hoe gaat het met Simone in coronatijd? Simone was te zien in Foodtruck Gezocht, hoe ze van haar droom werkelijkheid maakte door de liefde te verspreiden met haar keuken op wielen. Maar hoe gaat het eigenlijk met haar in deze zomer, nu door het coronavirus de festivals niet doorgaan? “Het is best wel een uitdaging dit jaar”, vertelt Simone, die wel positief naar de toekomst kijkt. “Het begint ergens op te kijken.” Bekijk de video met de update van Simone uit Foodtruck Gezocht hieronder. Je kunt alle afleveringen van Foodtruck Gezocht terugkijken bij Gids.tv. Foodtruck Gezocht: hoe gaat het nu met de quesadillas van Menno en Linda? (video) Bekijk deze video » Foodtruck Gezocht: hoe gaat het nu met Zainab? Bekijk deze video »
TV :
Foodtruck Gezocht: Hoe gaat het met Simone in coronatijd?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Foodtruck Gezocht: Hoe gaat het met Simone in coronatijd? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen