Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de vierdelige Duitse historische documentaireserie 'Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators' elke donderdag om 23:10 uur te zien op NPO 2. Dagelijks levenDe serie toont meer dan ooit hoe het dagelijkse Europese leven er uit zag tussen 1889 en 1945. Met veel archiefbeelden wordt het leven van Hitler in beeld gebracht, van zijn jeugd tot zijn dood. JeugdDeel één gaat over de periode waarin Hitler perioden krijgt op de middelbare school en als gevangene Mein Kampf schrijft. Video: extreem onbeschofte Mama Appelsap bij 3FM: ''Ik hoor Hitler roepen'' Bekijk deze video » Huis-alligator van Adolf Hitler op 84-jarige leeftijd overleden (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is de vierdelige Duitse historische documentaireserie 'Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators' elke donderdag om 23:10 uur te zien op NPO 2.

Dagelijks leven
De serie toont meer dan ooit hoe het dagelijkse Europese leven er uit zag tussen 1889 en 1945. Met veel archiefbeelden wordt het leven van Hitler in beeld gebracht, van zijn jeugd tot zijn dood.

Jeugd
Deel één gaat over de periode waarin Hitler perioden krijgt op de middelbare school en als gevangene Mein Kampf schrijft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen