Gevaar op zee: Dit moet je doen als je in een mui terechtkomt (video)

Gevaar op zee: Dit moet je doen als je in een mui terechtkomt (video)

De afgelopen tijd zijn meerdere mensen in de problemen gekomen doordat ze tijdens het zwemmen in zee in een mui terechtkwamen. Dit is een sterke stroming onder water waardoor je de zee in wordt getrokken. Mensen raken vaak in paniek als ze merken dat ze in een mui niet tegen de stroom in kunnen zwemmen, maar hoe moet je er eigenlijk mee omgaan? In de video van NOS Stories vertelt de reddingsbrigade hier meer over.

Bekijk de video van NOS Stories over gevaarlijke muien hieronder.

Gevaar op zee: Dit moet je doen als je in een <em>mui</em> terechtkomt (video) De afgelopen tijd zijn meerdere mensen in de problemen gekomen doordat ze tijdens het zwemmen in zee in een mui terechtkwamen. Dit is een sterke stroming onder water waardoor je de zee in wordt getrokken. Mensen raken vaak in paniek als ze merken dat ze in een mui niet tegen de stroom in kunnen zwemmen, maar hoe moet je er eigenlijk mee omgaan? In de video van NOS Stories vertelt de reddingsbrigade hier meer over. Bekijk de video van NOS Stories over gevaarlijke muien hieronder. Zien: reddingsbrigade waarschuwt voor gevaarlijke muien Bekijk deze video » Op1 gemist? Alles over de gevaren van een mui: ''Bel eerst 112!'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Gevaar op zee: Dit moet je doen als je in een mui terechtkomt (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gevaar op zee: Dit moet je doen als je in een mui terechtkomt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen