Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken

Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er rellen uitgebroken in de Haagse Schilderswijk. Een grote groep jongeren maakte de buurt onveilig met brandstichting en vernielingen. Ook werd de politie met stenen bekogeld.

Vier mensen aangehouden
Jongeren draaiden ook brandkranen open en gooiden van alles naar passerend verkeer. Het zou gaan om een groep van zo’n 150 jongeren, de politie heeft vier mensen in de boeien geslagen. Uiteindelijk is de Mobiele Eenheid ingezet om de rellen te stoppen.

Bekijk beelden van de rellen in de Schilderswijk in Den Haag in de video van het AD hieronder.

<em>Rellen in Schilderswijk</em> Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken In de nacht van woensdag op donderdag zijn er rellen uitgebroken in de Haagse Schilderswijk. Een grote groep jongeren maakte de buurt onveilig met brandstichting en vernielingen. Ook werd de politie met stenen bekogeld. Vier mensen aangehoudenJongeren draaiden ook brandkranen open en gooiden van alles naar passerend verkeer. Het zou gaan om een groep van zo’n 150 jongeren, de politie heeft vier mensen in de boeien geslagen. Uiteindelijk is de Mobiele Eenheid ingezet om de rellen te stoppen. Bekijk beelden van de rellen in de Schilderswijk in Den Haag in de video van het AD hieronder. Auto rijdt een terras op in Den Haag: bekijk beelden van de ravage Bekijk deze video » Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen