Video: 101Barz haalt sessies Qlas en Blacka van kanaal na steekpartij Scheveningen

Video: 101Barz haalt sessies Qlas en Blacka van kanaal na steekpartij Scheveningen

Bekijk hier schokkende beelden van steekpartij in Scheveningen.

De 101-Sessies van Qlas, Blacka en 73 De Pijp zijn van het Youtubekanaal van 101Barz gehaald. Er zou een connectie zijn tussen de groepen en de steekpartij in Scheveningen van afgelopen weekend. Bij een steekpartij op de Pier in Scheveningen is de 19-jarige Chuchu uit Rotterdam om het leven gekomen. 101Barz laat weten te twijfelen aan de intenties achter de muziek. Verder laat de politie nog weinig los over de steekpartij.

Bekijk de video van NOS Stories over het statement van 101Barz hieronder.

Video: 101Barz haalt sessies Qlas en Blacka van kanaal na <em>steekpartij Scheveningen</em> Bekijk hier schokkende beelden van steekpartij in Scheveningen. De 101-Sessies van Qlas, Blacka en 73 De Pijp zijn van het Youtubekanaal van 101Barz gehaald. Er zou een connectie zijn tussen de groepen en de steekpartij in Scheveningen van afgelopen weekend. Bij een steekpartij op de Pier in Scheveningen is de 19-jarige Chuchu uit Rotterdam om het leven gekomen. 101Barz laat weten te twijfelen aan de intenties achter de muziek. Verder laat de politie nog weinig los over de steekpartij. Bekijk de video van NOS Stories over het statement van 101Barz hieronder. Video: Chaos op Scheveningen, drillrap groepen maken situatie onveilig Bekijk deze video » Zien: meer surveillance na dodelijke schietpartij in Scheveningen Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: 101Barz haalt sessies Qlas en Blacka van kanaal na steekpartij Scheveningen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: 101Barz haalt sessies Qlas en Blacka van kanaal na steekpartij Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen