Jongeren vernielen Haagse Schilderswijk: bekijk hoe ME ingrijpt

Jongeren vernielen Haagse Schilderswijk: bekijk hoe ME ingrijpt

Bekijk hier de heftige rellen van een groep jongeren in de Schilderswijk in Den Haag.

In Den Haag hebben jongeren afgelopen nacht de boel behoorlijk op stelten gezet in de Schilderswijk. De ME moest eraan te pas komen om de rust terug te laten keren.

Met vuurwerk en stenen bekogeld
Zo’n 150 jongeren trokken door de wijk en zetten onder meer brandkranen open. De politie en langsrijdend verkeer werden met vuurwerk en stenen bekogeld, er werd brandgesticht en van alles is vernield. In totaal zijn er vier mensen aangehouden.

Bekijk beelden van hoe de ME ingrijpt bij de rellen in de Schilderswijk in de video van Hart Van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Jongeren vernielen Haagse Schilderswijk: bekijk hoe ME ingrijpt Bekijk hier de heftige rellen van een groep jongeren in de Schilderswijk in Den Haag. In Den Haag hebben jongeren afgelopen nacht de boel behoorlijk op stelten gezet in de Schilderswijk. De ME moest eraan te pas komen om de rust terug te laten keren. Met vuurwerk en stenen bekogeldZo’n 150 jongeren trokken door de wijk en zetten onder meer brandkranen open. De politie en langsrijdend verkeer werden met vuurwerk en stenen bekogeld, er werd brandgesticht en van alles is vernield. In totaal zijn er vier mensen aangehouden. Bekijk beelden van hoe de ME ingrijpt bij de rellen in de Schilderswijk in de video van Hart Van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken Bekijk deze video » Weer rellen in Minsk (Wit-Rusland) na verkiezingsuitslag: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Jongeren vernielen Haagse Schilderswijk: bekijk hoe ME ingrijpt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jongeren vernielen Haagse Schilderswijk: bekijk hoe ME ingrijpt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen