Oxygen (Maastricht) loopt hoofdprijs World Of Dance mis: bekijk het finaleoptreden

Oxygen (Maastricht) loopt hoofdprijs World Of Dance mis: bekijk het finaleoptreden

De dansgroep Oxygen uit Maastricht heeft in de Amerikaanse show World Of Dance naast de hoofdprijs gegrepen. De Nederlandse dansers hebben het tot de finale geschopt en gaven een optreden op het nummer Sail van Awolnation.

Jennifer Lopez laaiend enthousiast over Oxygen
De jury was weer enthousiast over de dansgroep van Jennifer Romen, maar toch was het niet genoeg om naar huis te gaan met de winst en een miljoen dollar aan prijzengeld. Jurylid Jennifer Lopez was vanaf het begin van het programma lyrisch over Oxygen. Uiteindelijk werd de dansgroep MDC 3 tot winnaar gekroond.

Bekijk het optreden van Oxygen in de finale van World Of Dance in de video hieronder.

Oxygen (Maastricht) loopt hoofdprijs <em>World Of Dance</em> mis: bekijk het finaleoptreden De dansgroep Oxygen uit Maastricht heeft in de Amerikaanse show World Of Dance naast de hoofdprijs gegrepen. De Nederlandse dansers hebben het tot de finale geschopt en gaven een optreden op het nummer Sail van Awolnation. Jennifer Lopez laaiend enthousiast over OxygenDe jury was weer enthousiast over de dansgroep van Jennifer Romen, maar toch was het niet genoeg om naar huis te gaan met de winst en een miljoen dollar aan prijzengeld. Jurylid Jennifer Lopez was vanaf het begin van het programma lyrisch over Oxygen. Uiteindelijk werd de dansgroep MDC 3 tot winnaar gekroond. Bekijk het optreden van Oxygen in de finale van World Of Dance in de video hieronder. Zien: Nederlandse dansers Oxygen maken indruk op Jennifer Lopez in World Of Dance Bekijk deze video » Zien: de Nederlandse Jennifer Romen staat in de finale van World Of Dance Bekijk deze video »
TV :
Oxygen (Maastricht) loopt hoofdprijs World Of Dance mis: bekijk het finaleoptreden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oxygen (Maastricht) loopt hoofdprijs World Of Dance mis: bekijk het finaleoptreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen