Mysteryland houdt festival in luchtballonnen: bekijk spectaculaire beelden

Mysteryland houdt festival in luchtballonnen: bekijk spectaculaire beelden

Mysteryland kan zoals zo veel festivals dit jaar niet doorgaan in verband met het coronavirus. Maar daar heeft de organisatie iets heel bijzonders op bedacht. Mysteryland gaat dit jaar namelijk plaatsvinden in de lucht.

Meer dan 50 artiesten treden op bij Mysteryland
Een aantal dj's gaat een set draaien op 300 meter hoogte vanuit een luchtballon. Deze bijzondere beelden zijn 29 augustus digitaal te bekijken voor de festivalgangers, de dag dat het festival eigenlijk zou plaatsvinden. In totaal geven meer dan vijftig artiesten een optreden, dj’s als Paul van Dyk en Joris Voorn stappen in een luchtballon. Maar ook geven andere internationale dj’s een optreden vanaf hun eigen locatie.

Bekijk de bijzondere beelden van de dj’s in de luchtballonnen voor Mysteryland in de video van het AD hieronder.

<em>Mysteryland</em> houdt festival in luchtballonnen: bekijk spectaculaire beelden Mysteryland kan zoals zo veel festivals dit jaar niet doorgaan in verband met het coronavirus. Maar daar heeft de organisatie iets heel bijzonders op bedacht. Mysteryland gaat dit jaar namelijk plaatsvinden in de lucht. Meer dan 50 artiesten treden op bij MysterylandEen aantal dj's gaat een set draaien op 300 meter hoogte vanuit een luchtballon. Deze bijzondere beelden zijn 29 augustus digitaal te bekijken voor de festivalgangers, de dag dat het festival eigenlijk zou plaatsvinden. In totaal geven meer dan vijftig artiesten een optreden, dj’s als Paul van Dyk en Joris Voorn stappen in een luchtballon. Maar ook geven andere internationale dj’s een optreden vanaf hun eigen locatie. Bekijk de bijzondere beelden van de dj’s in de luchtballonnen voor Mysteryland in de video van het AD hieronder. Zwarte Cross XS in Laren geopend door cultheld Tante Rikie Bekijk deze video » Eerste Hulp Bij Festivals: extreem hoge hartslag bij festivalganger wekt zorgen Bekijk deze video »
Amusement :
Mysteryland houdt festival in luchtballonnen: bekijk spectaculaire beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mysteryland houdt festival in luchtballonnen: bekijk spectaculaire beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen