Buienradar: Donderdag van hittegolf naar flinke regen- en onweersbuien

Buienradar: Donderdag van hittegolf naar flinke regen- en onweersbuien

De tropische temperaturen van de afgelopen week zijn vrijdag het land uit. Dat betekent echter niet dat het echt koel is. Pittige onweersbuien, die vandaag in het hele land vallen, kunnen daar wel tijdelijk voor zorgen. Daarbij kan ook hagel vallen. De rest van het weekend laat eenzelfde weerbeeld zien. Bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Bekijk de video van NOS Stories over het weer van donderdag hieronder.

<em>Buienradar</em>: Donderdag van hittegolf naar flinke regen- en onweersbuien De tropische temperaturen van de afgelopen week zijn vrijdag het land uit. Dat betekent echter niet dat het echt koel is. Pittige onweersbuien, die vandaag in het hele land vallen, kunnen daar wel tijdelijk voor zorgen. Daarbij kan ook hagel vallen. De rest van het weekend laat eenzelfde weerbeeld zien. Bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk de video van NOS Stories over het weer van donderdag hieronder. Op1 gemist? Helga van Leur: ‘Nederland krijgt het klimaat van Frankrijk’ Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Verwarming kan niet uit in seniorenflat' (video) Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: Donderdag van hittegolf naar flinke regen- en onweersbuien

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: Donderdag van hittegolf naar flinke regen- en onweersbuien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen