Nederland In Beweging: Olga Commandeur geeft tips voor sporten in de warmte

Nederland In Beweging: Olga Commandeur geeft tips voor sporten in de warmte

Het is erg belangrijk om goed te blijven bewegen, ook als er een hittegolf is. Maar dit betekent wel dat er voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, om op een verantwoorde manier te sporten. Olga Commandeur vertelt hier meer over. “Als je nu gaat sporten of bewegen, begin heel rustig”, zegt Olga. “Blijf naar je lichaam luisteren.”

Bekijk het hele verhaal van Olga Commandeur in de video hieronder.

Nederland In Beweging is elke werkdag om 10.15 uur te zien bij NPO1. Je kunt alle afleveringen van Nederland In Beweging terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nederland In Beweging</em>: Olga Commandeur geeft tips voor sporten in de warmte Het is erg belangrijk om goed te blijven bewegen, ook als er een hittegolf is. Maar dit betekent wel dat er voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, om op een verantwoorde manier te sporten. Olga Commandeur vertelt hier meer over. “Als je nu gaat sporten of bewegen, begin heel rustig”, zegt Olga. “Blijf naar je lichaam luisteren.” Bekijk het hele verhaal van Olga Commandeur in de video hieronder. Nederland In Beweging is elke werkdag om 10.15 uur te zien bij NPO1. Je kunt alle afleveringen van Nederland In Beweging terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Olga Commandeur houdt Nederland fit: "Dan ben ik helemaal kapot" Bekijk deze video » Nederland in Beweging: Olga Commandeur geeft tips tegen dode-billen-syndroom Bekijk deze video »
Entertainment :
Nederland In Beweging: Olga Commandeur geeft tips voor sporten in de warmte


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland In Beweging: Olga Commandeur geeft tips voor sporten in de warmte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV