Young Wallander vanaf 3 september te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Young Wallander vanaf 3 september te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Nog even geduld en dan kun je op Netflix kijken naar de gloednieuwe serie Young Wallander. In deze serie wordt de jonge agent Kurt Wallander (een rol van Adam Pålsson) gevolgd in het Zweden van 2020. Wallander komt net van de politieacademie en probeert zich te bewijzen als agent als hij getuige is van een wreed misdrijf. Deze serie is gebaseerd op de boeken van Wallander, waar al meerdere series en films over zijn gemaakt.

Young Wallander is vanaf 3 september te zien bij Netflix, bekijk hieronder de trailer.

<em>Young Wallander</em> vanaf 3 september te zien bij Netflix: bekijk de trailer Nog even geduld en dan kun je op Netflix kijken naar de gloednieuwe serie Young Wallander. In deze serie wordt de jonge agent Kurt Wallander (een rol van Adam Pålsson) gevolgd in het Zweden van 2020. Wallander komt net van de politieacademie en probeert zich te bewijzen als agent als hij getuige is van een wreed misdrijf. Deze serie is gebaseerd op de boeken van Wallander, waar al meerdere series en films over zijn gemaakt. Young Wallander is vanaf 3 september te zien bij Netflix, bekijk hieronder de trailer. All Together Now vanaf 28 augustus op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Science fiction-film Freaks 2 september bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Young Wallander vanaf 3 september te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Young Wallander vanaf 3 september te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen