Olcay Gulsen en Ruud de Wild in Het Hek Van De Dam: bekijk eerste beelden

Olcay Gulsen en Ruud de Wild in Het Hek Van De Dam: bekijk eerste beelden

Niemand minder dan Olcay Gulsen en Ruud de Wild doen mee aan het nieuwe programma Het Hek Van De Dam. En hier kun je nu al genieten van de eerste beelden.

Olcay en Ruud hebben lol met schapen
In het programma gaan de twee een poging doen om te werken als schaapsherder. En in de hitte met heel veel stof is schapen hoeden een behoorlijke uitdaging. Maar het lijkt erop dat het sterrenkoppel ook heel veel lol heeft met elkaar…

Het Hek Van De Dam is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Het Hek Van De Dam terugkijken bij Gids.tv.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild in <em>Het Hek Van De Dam</em>: bekijk eerste beelden Niemand minder dan Olcay Gulsen en Ruud de Wild doen mee aan het nieuwe programma Het Hek Van De Dam. En hier kun je nu al genieten van de eerste beelden. Olcay en Ruud hebben lol met schapenIn het programma gaan de twee een poging doen om te werken als schaapsherder. En in de hitte met heel veel stof is schapen hoeden een behoorlijke uitdaging. Maar het lijkt erop dat het sterrenkoppel ook heel veel lol heeft met elkaar… Het Hek Van De Dam is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Het Hek Van De Dam terugkijken bij Gids.tv. Zien: deze BN'ers worden schaapsherder in het nieuwe programma Het hek van de dam Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen en Ruud de Wild in Het Hek Van De Dam: bekijk eerste beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen en Ruud de Wild in Het Hek Van De Dam: bekijk eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen