Christophe Haddad in tranen om Libanon: ‘Godzijdank is mijn familie ongedeerd’ (video)

Christophe Haddad in tranen om Libanon: ‘Godzijdank is mijn familie ongedeerd’ (video)

Christophe Haddad heeft op Instagram een oproep geplaatst om geld in te zamelen voor Libanon, na de immense explosie in Beiroet. De acteur, die onder meer in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien was, heeft een persoonlijke band met het land. “Met tranen in mijn ogen heb ik gezien hoe half Beiroet vernietigd werd. Godzijdank is mijn familie ongedeerd. Maar dat is niet voor iedereen zo.”

Bekijk de video van Christophe Haddad voor Libanon hieronder.

<em>Christophe Haddad</em> in tranen om Libanon: ‘Godzijdank is mijn familie ongedeerd’ (video) Christophe Haddad heeft op Instagram een oproep geplaatst om geld in te zamelen voor Libanon, na de immense explosie in Beiroet. De acteur, die onder meer in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien was, heeft een persoonlijke band met het land. “Met tranen in mijn ogen heb ik gezien hoe half Beiroet vernietigd werd. Godzijdank is mijn familie ongedeerd. Maar dat is niet voor iedereen zo.” Bekijk de video van Christophe Haddad voor Libanon hieronder. Video: rellen in Beiroet, politie zet traangas in Bekijk deze video » Video: Regering Libanon treedt af na explosieramp Beiroet Bekijk deze video »
Entertainment :
Christophe Haddad in tranen om Libanon: ‘Godzijdank is mijn familie ongedeerd’ (video)

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Christophe Haddad in tranen om Libanon: ‘Godzijdank is mijn familie ongedeerd’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen