Schattige beelden: Dieren Beekse Bergen krijgen koude douche en 'vleesijsjes'

Schattige beelden: Dieren Beekse Bergen krijgen koude douche en 'vleesijsjes'

Ook de dieren hebben last van de hittegolf waar Nederland al dagen mee te maken heeft. Maar in Beekse Bergen hebben ze mooie manieren gevonden om de dieren wat verkoeling te bezorgen. Zij worden namelijk getrakteerd op een koude douche en 'vleesijsjes'.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de verkoeling voor dieren de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Schattige beelden: Dieren <em>Beekse Bergen</em> krijgen koude douche en 'vleesijsjes' Ook de dieren hebben last van de hittegolf waar Nederland al dagen mee te maken heeft. Maar in Beekse Bergen hebben ze mooie manieren gevonden om de dieren wat verkoeling te bezorgen. Zij worden namelijk getrakteerd op een koude douche en 'vleesijsjes'. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de verkoeling voor dieren de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: jonge wolven ravotten met elkaar in Belgisch-Limburg Bekijk deze video » Kwartier van het dier gemist? Oma Roma krijgt een robotkat: ''Haal het weg!'' Bekijk deze video »
Amusement :
Schattige beelden: Dieren Beekse Bergen krijgen koude douche en 'vleesijsjes'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: Dieren Beekse Bergen krijgen koude douche en 'vleesijsjes' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen