Zien: Gordon zorgt voor hilariteit als Shakira en Miley Cyrus

Zien: Gordon zorgt voor hilariteit als Shakira en Miley Cyrus

Gordon heeft helemaal ontdekt hoe hij op social media zijn hoofd in een video van een grote ster moet plakken. Eerder kreeg de zanger nog de lachers op zijn hand toen hij schitterde als Victoria’s Secret-model. Nu heeft hij weer hilarische nieuwe video’s online gezet waarin Gordon te zien is als Shakira en Miley Cyrus.

Bekijk de grappige video’s van Gordon hieronder.

Zien: <em>Gordon</em> zorgt voor hilariteit als Shakira en Miley Cyrus Gordon heeft helemaal ontdekt hoe hij op social media zijn hoofd in een video van een grote ster moet plakken. Eerder kreeg de zanger nog de lachers op zijn hand toen hij schitterde als Victoria’s Secret-model. Nu heeft hij weer hilarische nieuwe video’s online gezet waarin Gordon te zien is als Shakira en Miley Cyrus. Bekijk de grappige video’s van Gordon hieronder. Nieuw seizoen 100 Jaar Jong: Gordon laat zich testen op corona Bekijk deze video » Hilarisch: Gordon schittert op catwalk als Victoria's Secret model (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gordon zorgt voor hilariteit als Shakira en Miley Cyrus

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gordon zorgt voor hilariteit als Shakira en Miley Cyrus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen