Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in Zandvoort

Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in Zandvoort

Woensdag werd bekend dat twee Amsterdamse mannen van 20 en 26 jaar oud in Zandvoort zijn aangehouden in verband met de moord op Bas van Wijk. Nu zijn er beelden van die aanhouding opgedoken.

Klemgereden
Daarop is te zien dat de twee zijn klemgereden door de politie, waarna ze ingerekend zijn. Nogal wat mensen waren hier getuige van. Ook in Amsterdam werden gisteren overigens drie verdachten in deze zaak aangehouden. Zij zitten allen vast in alle beperkingen, wat wil zeggen dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Bekijk beelden vanuit Zandvoort, van het AD, hieronder.

Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in <em>Zandvoort</em> Woensdag werd bekend dat twee Amsterdamse mannen van 20 en 26 jaar oud in Zandvoort zijn aangehouden in verband met de moord op Bas van Wijk. Nu zijn er beelden van die aanhouding opgedoken. KlemgeredenDaarop is te zien dat de twee zijn klemgereden door de politie, waarna ze ingerekend zijn. Nogal wat mensen waren hier getuige van. Ook in Amsterdam werden gisteren overigens drie verdachten in deze zaak aangehouden. Zij zitten allen vast in alle beperkingen, wat wil zeggen dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Bekijk beelden vanuit Zandvoort, van het AD, hieronder. Bekijk ook Salim reanimeerde Bas van Wijk en verbaasde zich over filmende omstanders: "Dat gaat er bij mij niet in" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in Zandvoort

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen