Salim reanimeerde Bas van Wijk en verbaasde zich over filmende omstanders: "Dat gaat er bij mij niet in" (video)

Salim reanimeerde Bas van Wijk en verbaasde zich over filmende omstanders: "Dat gaat er bij mij niet in" (video)

De 18-jarige Salim El Meriami trachtte afgelopen weekend het leven van de 24-jarige Bas van Wijk te redden nadat deze was neergeschoten. Helaas kon zijn hulp niet voorkomen dat Bas stierf. Salim vertelt wat er gebeurde: "Een vriend van me kwam in paniek aangerend en vertelde dat er was geschoten."

Gefilmd
El Meriami twijfelde geen moment en haastte zich naar het slachtoffer, waarna hij met reanimatie begon. Wat hem opviel, wat het onbeschofte en respectloze gedrag van sommige omstanders, die hun telefoon pakten en begonnen te filmen: "Dat iemand daar ligt en dat je dan een fimpje maakt en dat dan aan je vrienden gaat laten zien ofzo? Dat gaat er bij mij niet doorheen." Bekijk het fragment van AT5 hieronder.

Salim reanimeerde <em>Bas van Wijk</em> en verbaasde zich over filmende omstanders: &quot;Dat gaat er bij mij niet in&quot; (video) De 18-jarige Salim El Meriami trachtte afgelopen weekend het leven van de 24-jarige Bas van Wijk te redden nadat deze was neergeschoten. Helaas kon zijn hulp niet voorkomen dat Bas stierf. Salim vertelt wat er gebeurde: "Een vriend van me kwam in paniek aangerend en vertelde dat er was geschoten." GefilmdEl Meriami twijfelde geen moment en haastte zich naar het slachtoffer, waarna hij met reanimatie begon. Wat hem opviel, wat het onbeschofte en respectloze gedrag van sommige omstanders, die hun telefoon pakten en begonnen te filmen: "Dat iemand daar ligt en dat je dan een fimpje maakt en dat dan aan je vrienden gaat laten zien ofzo? Dat gaat er bij mij niet doorheen." Bekijk het fragment van AT5 hieronder. Bekijk ook Demonstratie voor vermoorde Bas van Wijk op Dam: waar is de gerechtigheid? (video) Bekijk deze video » Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in Zandvoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Salim reanimeerde Bas van Wijk en verbaasde zich over filmende omstanders: "Dat gaat er bij mij niet in" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Salim reanimeerde Bas van Wijk en verbaasde zich over filmende omstanders: "Dat gaat er bij mij niet in" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen