Yolanthe Cabau sprakeloos: "Wow, ik kan niet eens meer praten" (video)

Yolanthe Cabau sprakeloos: "Wow, ik kan niet eens meer praten" (video)

Firgirl en actrice Yolanthe Cabau krijgt regelmatig de vraag hoe ze aan haar energie komt. Het antwoord is niet heel verrassend: "Uit de gym eigenlijk. Ik krijg echt energie van de gym."

"Kan niet meer praten"
Maar ze lijkt toch wel een beetje moe te zijn geworden van haar drukke werkschema want ze komt vervolgens niet meer helemaal uit haar woorden: "Wow, ik kan niet eens meer praten." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Yolanthe Cabau</em> sprakeloos: &quot;Wow, ik kan niet eens meer praten&quot; (video) Firgirl en actrice Yolanthe Cabau krijgt regelmatig de vraag hoe ze aan haar energie komt. Het antwoord is niet heel verrassend: "Uit de gym eigenlijk. Ik krijg echt energie van de gym." "Kan niet meer praten"Maar ze lijkt toch wel een beetje moe te zijn geworden van haar drukke werkschema want ze komt vervolgens niet meer helemaal uit haar woorden: "Wow, ik kan niet eens meer praten." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Yolanthe Cabau en Jim Bakkum hebben bijzondere oplossing voor hitteprobleem Bekijk deze video » Yolanthe Cabau is terug in Nederland: "Het is heerlijk" Bekijk deze video » Zien: Kinderen Yolanthe Cabau en Jim Bakkum spelen ook in film Just Say Yes Bekijk deze video »
TV :
Yolanthe Cabau sprakeloos: "Wow, ik kan niet eens meer praten" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau sprakeloos: "Wow, ik kan niet eens meer praten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen