Video: Kimberly Klaver in bikini op SUP grachten door

Video: Kimberly Klaver in bikini op SUP grachten door

Socialite Kimberly Klaver laat graag veel van zichzelf zien op Instagram. Deze week was het tijd voor een heuse SUP-actie op de gracht, die mogelijk vooral bedoeld was om haar sexy bikini en afgetrainde lichaam aan haar volgers te kunnen laten zien. Met gevaar voor eigen leven waagde ze zich aan het zogenaamde Stand Up Paddling. De heftige beelden kun je hieronder zien.

Video: <em>Kimberly Klaver</em> in bikini op SUP grachten door Socialite Kimberly Klaver laat graag veel van zichzelf zien op Instagram. Deze week was het tijd voor een heuse SUP-actie op de gracht, die mogelijk vooral bedoeld was om haar sexy bikini en afgetrainde lichaam aan haar volgers te kunnen laten zien. Met gevaar voor eigen leven waagde ze zich aan het zogenaamde Stand Up Paddling. De heftige beelden kun je hieronder zien. Bekijk ook Yolanthe Cabau sprakeloos: "Wow, ik kan niet eens meer praten" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Kimberly Klaver in bikini op SUP grachten door

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Kimberly Klaver in bikini op SUP grachten door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen