Zien: enorme hagelstenen treffen renners in Dauphiné

Zien: enorme hagelstenen treffen renners in Dauphiné

Een enorme hagelbui heeft de wielrenners in de het Critérium du Dauphiné getroffen. De onderstaande beelden vanuit de koers werden gemaakt vlak na de aankomst van ritwinnaar Primoz Roglic.

Zien: enorme hagelstenen treffen renners in <em>Dauphiné</em> Een enorme hagelbui heeft de wielrenners in de het Critérium du Dauphiné getroffen. De onderstaande beelden vanuit de koers werden gemaakt vlak na de aankomst van ritwinnaar Primoz Roglic. Ook op onderstaande beelden is goed te zien hoe hevig de hagelbui was. Het leverde bij de wielrenners duidelijk zichtbare rode plekken op de rug op, zoals op de foto in de twee hieronder te zien is. Heftig noodweer in Texas: Tornado's en hagelstenen zo groot als honkballen Bekijk deze video » Zien: Dorpje in Groningen getroffen door zeer grote hagelstenen Bekijk deze video » Zien: mega hagelstenen richten ravage aan in Canada Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: enorme hagelstenen treffen renners in Dauphiné

Ook op onderstaande beelden is goed te zien hoe hevig de hagelbui was.

Het leverde bij de wielrenners duidelijk zichtbare rode plekken op de rug op, zoals op de foto in de twee hieronder te zien is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorme hagelstenen treffen renners in Dauphiné of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen