Het Geheim van de Meester in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden

Het Geheim van de Meester in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden

Het AVROTROS-programma Het Geheim van de Meester is wereldwijd bekend én prijswinnend. Het programma keert terug in 2021, met twee nieuwe gezichten: Kunstenaar Lisa Wiersma en materiaaldeskundige Thijs Hagendijk. Naast Joris Dik en Michel van Laar gaan zij op zoek naar het geheim van de grootste Nederlandse meesterwerken.

<em>Het Geheim van de Meester</em> in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden Het AVROTROS-programma Het Geheim van de Meester is wereldwijd bekend én prijswinnend. Het programma keert terug in 2021, met twee nieuwe gezichten: Kunstenaar Lisa Wiersma en materiaaldeskundige Thijs Hagendijk. Naast Joris Dik en Michel van Laar gaan zij op zoek naar het geheim van de grootste Nederlandse meesterwerken. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Het Geheim van de Meester hierboven. Zien: kunstenaar Banksy maakt bijzonder schilderij voor zorgpersoneel Bekijk deze video » Inpakkunstenaar Christo (84) overleden, bekijk de hoogtepunten uit zijn leven Bekijk deze video »
TV :
Het Geheim van de Meester in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Het Geheim van de Meester hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Geheim van de Meester in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen