Zien: Christophe Haddad emotioneel over familie in Beiroet

Zien: Christophe Haddad emotioneel over familie in Beiroet

Voormalig GTST-acteur Christophe Haddad heeft met tranen in zijn ogen een filmpje opgenomen na een vreselijk drama. Haddad, die Libanese roots heeft, vertelt emotioneel over de situatie. “Lieve vrienden, met tranen in mijn ogen heb ik ook gezien hoe half Beiroet vernietigd werd. Godzijdank is mijn familie ongedeerd. Maar dat is niet voor iedereen zo...”

Zien: <em>Christophe Haddad</em> emotioneel over familie in Beiroet Voormalig GTST-acteur Christophe Haddad heeft met tranen in zijn ogen een filmpje opgenomen na een vreselijk drama. Haddad, die Libanese roots heeft, vertelt emotioneel over de situatie. “Lieve vrienden, met tranen in mijn ogen heb ik ook gezien hoe half Beiroet vernietigd werd. Godzijdank is mijn familie ongedeerd. Maar dat is niet voor iedereen zo...” Bekijk de video van de Instagram van Haddad hierboven. Video: Regering Libanon treedt af na explosieramp Beiroet Bekijk deze video » Video: Tweede Kamer herdenkt ramp in Beiroet Bekijk deze video »
Show :
Zien: Christophe Haddad emotioneel over familie in Beiroet

Bekijk de video van de Instagram van Haddad hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Christophe Haddad emotioneel over familie in Beiroet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen