Steeds meer wapens op de zomerse straat: "Schiet mij maar lek" (video)

Steeds meer wapens op de zomerse straat: "Schiet mij maar lek" (video)

De 24-jarige Bas werd afgelopen week vermoord op een Amsterdams strandje. Enkele dagen later werd een 19-jarige Rotterdammer doodgestoken op het Scheveningse strand. De jongeren en drillrappers lijken steeds vaker naar een wapen te grijpen. Zorgelijk, vind ook FVD-fractievoorzitter Annabel Nanninga: "Dat je elkaar op Scheveningen doodschiet om een rapliedje... Ik zou zeggen: schiet mij maar lek."

Steeds meer <em>wapens</em> op de zomerse straat: &quot;Schiet mij maar lek&quot; (video) De 24-jarige Bas werd afgelopen week vermoord op een Amsterdams strandje. Enkele dagen later werd een 19-jarige Rotterdammer doodgestoken op het Scheveningse strand. De jongeren en drillrappers lijken steeds vaker naar een wapen te grijpen. Zorgelijk, vind ook FVD-fractievoorzitter Annabel Nanninga: "Dat je elkaar op Scheveningen doodschiet om een rapliedje... Ik zou zeggen: schiet mij maar lek." Bekijk de video van PowNed hierboven. Na twee schietincidenten: gaat Amsterdam preventief fouilleren? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Steeds meer wapens op de zomerse straat: "Schiet mij maar lek" (video)

Bekijk de video van PowNed hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steeds meer wapens op de zomerse straat: "Schiet mij maar lek" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen