Bekijk het bevrijdingsjournaal van 13 augustus 1945: Seksuele moraal

Bekijk het bevrijdingsjournaal van 13 augustus 1945: Seksuele moraal

De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én via Gids.tv.

Er zijn nog 30.000 Canadese militairen in Nederland en die vallen in de smaak bij de Nederlandse meisjes, vertelt Martijn Bink. “In deze zwoele zomer staan de kranten vol met artikelen over de zedeloosheid, de losbandigheid en de veranderende seksuele moraal.”

Bekijk het bevrijdingsjournaal in de video hieronder. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.

Bekijk het <em>bevrijdingsjournaal</em> van 13 augustus 1945: <em>Seksuele moraal</em> De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én via Gids.tv. Er zijn nog 30.000 Canadese militairen in Nederland en die vallen in de smaak bij de Nederlandse meisjes, vertelt Martijn Bink. “In deze zwoele zomer staan de kranten vol met artikelen over de zedeloosheid, de losbandigheid en de veranderende seksuele moraal.” Bekijk het bevrijdingsjournaal in de video hieronder. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken. Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders Bekijk deze video » Bekijk het bevrijdingsjournaal van 12 augustus 1945: Diepe rouw Bekijk deze video »
TV :
Bekijk het bevrijdingsjournaal van 13 augustus 1945: Seksuele moraal

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het bevrijdingsjournaal van 13 augustus 1945: Seksuele moraal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen