Video: Bilal Wahib voert echte 'Tigers'

Video: Bilal Wahib voert echte 'Tigers'

Rapper en acteur Bilal Wahib scoort momenteel een dikke hit met zijn nummer Tigers. Een bezoek aan echte tijgers in de dierentuin om te zorgen dat je nog meer aandacht krijgt voor je single kan dan uiteraard niet uitblijven. Daar hoort poep scheppen en eten ophangen voor de indrukwekkende dieren uiteraard ook bij. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Bilal Wahib</em> voert echte 'Tigers' Rapper en acteur Bilal Wahib scoort momenteel een dikke hit met zijn nummer Tigers. Een bezoek aan echte tijgers in de dierentuin om te zorgen dat je nog meer aandacht krijgt voor je single kan dan uiteraard niet uitblijven. Daar hoort poep scheppen en eten ophangen voor de indrukwekkende dieren uiteraard ook bij. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: wat is drillrap, dat gelinkt wordt aan steekpartij Scheveningen? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bilal Wahib voert echte 'Tigers' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV