Jacco Vonhof bij Op1: "Kleine ondernemers kunnen niet in quarantaine"

Jacco Vonhof bij Op1: "Kleine ondernemers kunnen niet in quarantaine"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 13 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 augustus terugkijken.

Jacco Vonhof is te gast in Op1. Hij wil wel een quarantaine, maar wil niet met die maatregel beginnen: "14 dagen iemand thuishouden die wel moet worden betaald door de ondernemer, dat vinden wij nogal een hele grote stap."

<em>Jacco Vonhof</em> bij <em>Op1</em>: &quot;Kleine ondernemers kunnen niet in quarantaine&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 13 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 augustus terugkijken. Jacco Vonhof is te gast in Op1. Hij wil wel een quarantaine, maar wil niet met die maatregel beginnen: "14 dagen iemand thuishouden die wel moet worden betaald door de ondernemer, dat vinden wij nogal een hele grote stap." Vonhof vervolgt: "Kleine bedrijven hebben in de coronacrisis al een hele grote jas uitgedaan. In sommige gevallen is het zelfs nog steeds niet over. Ondernemers willen niet meer geld kwijt zijn. Zet nu gewoon testen op één." Bekijk het hele gesprek met Jacco Vonhof hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit Op1 van 13 augustus Vanavond bij Op1: Jacco Vonhof, Patricia Bruijning, Wibi Soerjadi en meer Bekijk deze video » Op1 gemist? Patricia Bruijning over ventilatie op scholen Bekijk deze video » Op1: Thea Meulders over Jappenkamp in Nederlands-Indië (video) Bekijk deze video » Zien: Wibi Soerjadi speelt piano bij Op1 (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jacco Vonhof bij Op1: "Kleine ondernemers kunnen niet in quarantaine"

Vonhof vervolgt: "Kleine bedrijven hebben in de coronacrisis al een hele grote jas uitgedaan. In sommige gevallen is het zelfs nog steeds niet over. Ondernemers willen niet meer geld kwijt zijn. Zet nu gewoon testen op één."

Bekijk het hele gesprek met Jacco Vonhof hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jacco Vonhof bij Op1: "Kleine ondernemers kunnen niet in quarantaine" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen