Op1 Beiroet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 Beiroet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 Beiroet gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze extra uitzending van Op1 50 minuten lang aandacht voor Libanon, waar vandaag een landelijke actiedag van Giro555 voor is vanwege de explosie in hoofdstad Beiroet op 4 augustus. Minister KaagSophie Hilbrand en Charles Groenhuijsen ontvangen onder anderen minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) over de situatie in Libanon. ImpactEen aantal Libanese gasten schetst welke impact de explosie heeft op hen, hun familie en het toch al door crisis getroffen Libanon. Camille Michel (leider van het reddingsteam USAR) komt met enkele teamleden en een speciale reddingshond naar de studio om te praten over wat USAR in Beiroet doet. VerslagPresentator Danny Ghosen heeft in Beiroet een persoonlijk verslag gemaakt voor Op1 Beiroet en er wordt ook live met hem geschakeld. GeldDe actievoorzitter van Giro555 zal uitleggen wat er met het opgehaalde geld wordt gedaan. Bruid gefilmd voor trouwvideo tijdens explosie Beiroet: bekijk de beelden Bekijk deze video » Ravage na enorme explosie in Beiroet, bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Zien: Inwoners Beiroet willen antwoorden (video) Bekijk deze video » Christophe Haddad in tranen om Libanon: ‘Godzijdank is mijn familie ongedeerd’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze extra uitzending van Op1 50 minuten lang aandacht voor Libanon, waar vandaag een landelijke actiedag van Giro555 voor is vanwege de explosie in hoofdstad Beiroet op 4 augustus.

Minister Kaag
Sophie Hilbrand en Charles Groenhuijsen ontvangen onder anderen minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) over de situatie in Libanon.

Impact
Een aantal Libanese gasten schetst welke impact de explosie heeft op hen, hun familie en het toch al door crisis getroffen Libanon. Camille Michel (leider van het reddingsteam USAR) komt met enkele teamleden en een speciale reddingshond naar de studio om te praten over wat USAR in Beiroet doet.

Verslag
Presentator Danny Ghosen heeft in Beiroet een persoonlijk verslag gemaakt voor Op1 Beiroet en er wordt ook live met hem geschakeld.

Geld
De actievoorzitter van Giro555 zal uitleggen wat er met het opgehaalde geld wordt gedaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 Beiroet gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen