Op Vrijdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van de talkshow Op Vrijdag zijn presentatrice Loretta Schrijver en acteur en rapper Bilal Wahib te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag. Verborgen talentenZe praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit. SpeurwerkSidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker. Zien: Lieke van Lexmond zingt Zij Gelooft In Mij in het Amsterdams Bekijk deze video » Zien: Renze Klamer en Esmée van Kampen spelen een nummer van Toon Hermans Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van de talkshow Op Vrijdag zijn presentatrice Loretta Schrijver en acteur en rapper Bilal Wahib te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag.

Verborgen talenten
Ze praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit.

Speurwerk
Sidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op vrijdag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op Vrijdag gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen