Zeer heftige beelden: politie schiet verwarde man dood in Amsterdam (video)

Zeer heftige beelden: politie schiet verwarde man dood in Amsterdam (video)

UPDATE: doodgeschoten Duitser blijkt bekende influencer

Heftige beelden vanuit de Amsterdamse wijk Nieuw-West: de politie zag zich donderdag genoodzaakt een verwarde man neer te schieten. Die had een mes in zijn handen en dreigde zichzelf iets aan te doen.

Drie schoten
Op onderstaande video van AT5 is te zien hoe de 23-jarige Duitser door een agent wordt overmeesterd waarna hij tegen de grond wordt gewerkt. Hij begint vervolgens te schreeuwen waarna drie schoten te horen zijn. Ondanks een reanimatiepoging is hij kort daarna overleden. De Rijksrecherche doet onderzoek naar de zaak.

Zeer heftige beelden: politie schiet verwarde man dood in <em>Amsterdam</em> (video) UPDATE: doodgeschoten Duitser blijkt bekende influencer Heftige beelden vanuit de Amsterdamse wijk Nieuw-West: de politie zag zich donderdag genoodzaakt een verwarde man neer te schieten. Die had een mes in zijn handen en dreigde zichzelf iets aan te doen. Drie schotenOp onderstaande video van AT5 is te zien hoe de 23-jarige Duitser door een agent wordt overmeesterd waarna hij tegen de grond wordt gewerkt. Hij begint vervolgens te schreeuwen waarna drie schoten te horen zijn. Ondanks een reanimatiepoging is hij kort daarna overleden. De Rijksrecherche doet onderzoek naar de zaak. Bekijk ook Demonstratie voor vermoorde Bas van Wijk op Dam: waar is de gerechtigheid? (video) Bekijk deze video » Video: moordverdachten Bas van Wijk klemgereden in Zandvoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Zeer heftige beelden: politie schiet verwarde man dood in Amsterdam (video)

Jouw mening
Reageer hieronder op 'Zeer heftige beelden: politie schiet verwarde man dood in Amsterdam'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen