Donald Trump: "Mijn haar moet perfect zitten" (video)

Donald Trump: "Mijn haar moet perfect zitten" (video)

Donald Trump is altijd goed voor wat opvallende opmerkingen en dat is deze week niet anders. De Amerikaanse president vindt dat er niet genoeg water uit zijn douchekop komt waardoor kan hij zijn haren niet goed kan wassen. Dat is uiteraard een enorm probleem: "Mijn haren moeten er perfect uitzien", laat hij weten. Bekijk het fragment van Guardian News hieronder.

<em>Donald Trump</em>: &quot;Mijn haar moet perfect zitten&quot; (video) Donald Trump is altijd goed voor wat opvallende opmerkingen en dat is deze week niet anders. De Amerikaanse president vindt dat er niet genoeg water uit zijn douchekop komt waardoor kan hij zijn haren niet goed kan wassen. Dat is uiteraard een enorm probleem: "Mijn haren moeten er perfect uitzien", laat hij weten. Bekijk het fragment van Guardian News hieronder. Bekijk ook Video: Trump verlaat persconferentie na schoten bij Witte Huis Bekijk deze video » Zien: Donald Trump twittert video die Joe Biden en Kamala Harris neersabelt Bekijk deze video »
Nieuws :
Donald Trump: "Mijn haar moet perfect zitten" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump: "Mijn haar moet perfect zitten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen