Het F-woord: 'Het is belangrijk dat je jouw stem laten horen' (video)

Het F-woord: 'Het is belangrijk dat je jouw stem laten horen' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Is er wel ruimte voor jouw stem? In de tweede aflevering van Het F-woord zoeken de makers uit hoe je in deze tijd wél je podium kunt pakken. Ook vertellen ze over het belang van luisteren en minderheden een podium geven.

Bekijk aflevering 2 van de nieuwe NPO 3-serie Het F-woord in de video hieronder.

<em>Het F-woord</em>: 'Het is belangrijk dat je jouw stem laten horen' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Is er wel ruimte voor jouw stem? In de tweede aflevering van Het F-woord zoeken de makers uit hoe je in deze tijd wél je podium kunt pakken. Ook vertellen ze over het belang van luisteren en minderheden een podium geven. Bekijk aflevering 2 van de nieuwe NPO 3-serie Het F-woord in de video hieronder. Stephanie Louwrier in Jinek: "Meisjes zijn zwak en jongens niet" Bekijk deze video » Alles over het imago van een feminist in de nieuwe serie Het F-woord (Video) Bekijk deze video »
TV :
Het F-woord: 'Het is belangrijk dat je jouw stem laten horen' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het F-woord: 'Het is belangrijk dat je jouw stem laten horen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen