Kijktip: Louis Theroux: Miami Mega Jail, vanavond op NPO 3

Kijktip: Louis Theroux: Miami Mega Jail, vanavond op NPO 3

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Deel één van het tweeluik Louis Theroux: Miami Mega Jail, waarin Louis Theroux een beruchte megagevangenis in Miami bezoekt, is op 14 augustus te zien op NPO 3. Het tweede deel van de reportage is vrijdag 21 augustus om 21:05 uur te zien.

Doorvoerplaats
Louis Theroux bracht in 2011 een bezoek aan de meest beruchte en gewelddadige afdeling van Miami County Jail. Met zesduizend gevangenen en een doorstroom van meer dan honderdduizend mensen per jaar, is deze megagevangenis een doorvoerplaats voor mensen die nog niet zijn veroordeeld.

Bekijk een kort fragment van de docu van Louis in de video hieronder.

Het eerste deel van Louis Theroux: Miami Mega Jail is op vrijdag 14 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: <em>Louis Theroux: Miami Mega Jail</em>, vanavond op NPO 3 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Deel één van het tweeluik Louis Theroux: Miami Mega Jail, waarin Louis Theroux een beruchte megagevangenis in Miami bezoekt, is op 14 augustus te zien op NPO 3. Het tweede deel van de reportage is vrijdag 21 augustus om 21:05 uur te zien. DoorvoerplaatsLouis Theroux bracht in 2011 een bezoek aan de meest beruchte en gewelddadige afdeling van Miami County Jail. Met zesduizend gevangenen en een doorstroom van meer dan honderdduizend mensen per jaar, is deze megagevangenis een doorvoerplaats voor mensen die nog niet zijn veroordeeld. Bekijk een kort fragment van de docu van Louis in de video hieronder. Het eerste deel van Louis Theroux: Miami Mega Jail is op vrijdag 14 augustus om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits Bekijk deze video » Kijktip: Louis Theroux - Transgender Kids, vanavond te zien bij NPO 3 Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: Louis Theroux: Miami Mega Jail, vanavond op NPO 3

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Louis Theroux: Miami Mega Jail, vanavond op NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen