Vanavond in Op1 Beiroet: Speciale uitzending om 19.00 uur, dit zijn de gasten

Vanavond in Op1 Beiroet: Speciale uitzending om 19.00 uur, dit zijn de gasten

Vanavond in de speciale uitzending Op1 Beiroet:

  • Dat doen zij met onder andere Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en oud inwoonster van Beiroet: Sigrid Kaag. Zij werkte als speciaal VN-gezant jarenlang in de Libanese hoofdstad.

  • Met Midden-Oostendeskundige Farah Bazzi en oud-correspondent in het Midden-Oosten Sander van Hoorn bespreken ze hoe het land er voor deze explosie aan toe was en waarom onze hulp nu zo hard nodig is.

  • Garance Reus is Actievoorzitter van Giro 555. Zij vertelt namens de samenwerkende hulporganisaties wat zij kunnen doen van het geld dat vanavond wordt ingezameld.

  • Presentator Danny Ghosen reisde speciaal voor Op1 af naar zijn geboortestad en laat ons indrukwekkende beelden zien vanuit een toegetakeld Beiroet.

  • Ook te gast zijn Rosalyn Saab en Sara Jaber. Zij zijn allebei van Libanese afkomst en hebben nog veel familie in en rond Beiroet.

Vanavond in <em>Op1 Beiroet</em>: Speciale uitzending om 19.00 uur, dit zijn de gasten Vanavond in de speciale uitzending Op1 Beiroet: Dat doen zij met onder andere Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en oud inwoonster van Beiroet: Sigrid Kaag. Zij werkte als speciaal VN-gezant jarenlang in de Libanese hoofdstad. Met Midden-Oostendeskundige Farah Bazzi en oud-correspondent in het Midden-Oosten Sander van Hoorn bespreken ze hoe het land er voor deze explosie aan toe was en waarom onze hulp nu zo hard nodig is. Garance Reus is Actievoorzitter van Giro 555. Zij vertelt namens de samenwerkende hulporganisaties wat zij kunnen doen van het geld dat vanavond wordt ingezameld. Presentator Danny Ghosen reisde speciaal voor Op1 af naar zijn geboortestad en laat ons indrukwekkende beelden zien vanuit een toegetakeld Beiroet. Ook te gast zijn Rosalyn Saab en Sara Jaber. Zij zijn allebei van Libanese afkomst en hebben nog veel familie in en rond Beiroet. PresentatieOp1 wordt vrijdag 14 augustus gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Charles Groenhuijsen. Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Farah Kenaan: ''Libanezen hebben trauma in hun bloed'' Bekijk deze video » Kijk hier LIVE naar Nationale Actiedag van Giro 555 voor Beiroet Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1 Beiroet: Speciale uitzending om 19.00 uur, dit zijn de gasten

Presentatie
Op1 wordt vrijdag 14 augustus gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Charles Groenhuijsen.

Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1 Beiroet: Speciale uitzending om 19.00 uur, dit zijn de gasten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV