Samenvatting tweede vrije training GP van Spanje

Samenvatting tweede vrije training GP van Spanje

Erg verrassend is het allemaal niet, maar ook de tweede vrije training is gewonnen door een Mercedes. Ditmaal was het Lewis Hamilton die het won van Valtteri Bottas.

Samenvatting <em>tweede vrije training</em> GP van Spanje Erg verrassend is het allemaal niet, maar ook de tweede vrije training is gewonnen door een Mercedes. Ditmaal was het Lewis Hamilton die het won van Valtteri Bottas. VerstappenMax Verstappen kwam opnieuw niet verder dan de derde plaats, op geruime afstand van de twee Mercedessen. Sebastiaan Vettel eindigde - zeer teleurstellend - op de twaalfde plaats. Lees ook het volledige tijdschema voor de GP van Spanje. Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training hierboven. Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje Bekijk deze video » Volledige uitslag tweede vrije training Hamilton Bottas Verstappen Ricciardo Grosjean Leclerc Sainz Perez Ocon Gasly Stroll Vettel Albon Norris Kyvat Magnussen Raikkonen Kyvat Giovinazzi Latifi Russell
Formule 1 :
Samenvatting tweede vrije training GP van Spanje

Verstappen
Max Verstappen kwam opnieuw niet verder dan de derde plaats, op geruime afstand van de twee Mercedessen. Sebastiaan Vettel eindigde - zeer teleurstellend - op de twaalfde plaats.

Lees ook het volledige tijdschema voor de GP van Spanje.

Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training hierboven.

Volledige uitslag tweede vrije training

 1. Hamilton
 2. Bottas
 3. Verstappen
 4. Ricciardo
 5. Grosjean
 6. Leclerc
 7. Sainz
 8. Perez
 9. Ocon
 10. Gasly
 11. Stroll
 12. Vettel
 13. Albon
 14. Norris
 15. Kyvat
 16. Magnussen
 17. Raikkonen
 18. Kyvat
 19. Giovinazzi
 20. Latifi
 21. Russell
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting tweede vrije training GP van Spanje of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen