Zien: promo 'Groot Succes 2' van Ronald Snijders

Zien: promo 'Groot Succes 2' van Ronald Snijders

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zondag is de nieuwe cabaretvoorstelling van Ronald Snijders, vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels, te zien op NPO 3.

Persconferentie
Deze voorstelling begint met een persconferentie vanuit Nieuwspoort die de komst van de nieuwe show aankondigt. Snijders speelt live in het theater alvast enkele voorproefjes uit dat programma, dat echter 'nog helemaal gemaakt moet worden'.

Bekijk de hele promo van Groot Succes 2 in de video hieronder.

Ronald Snijders - Groot Succes 2 is zondag 16 augustus om 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt de hele voorstelling terugkijken op Gids.tv.

Zien: promo 'Groot Succes 2' van <em>Ronald Snijders</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zondag is de nieuwe cabaretvoorstelling van Ronald Snijders, vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels, te zien op NPO 3. PersconferentieDeze voorstelling begint met een persconferentie vanuit Nieuwspoort die de komst van de nieuwe show aankondigt. Snijders speelt live in het theater alvast enkele voorproefjes uit dat programma, dat echter 'nog helemaal gemaakt moet worden'. Bekijk de hele promo van Groot Succes 2 in de video hieronder. Ronald Snijders - Groot Succes 2 is zondag 16 augustus om 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt de hele voorstelling terugkijken op Gids.tv. Ronald Snijders leest Jip en Janneke voor in ambtenarentaal Bekijk deze video » Op1: Absurdist Ronald Snijders vermaakt zich tijdens lockdown met nieuws Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: promo 'Groot Succes 2' van Ronald Snijders

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: promo 'Groot Succes 2' van Ronald Snijders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen