Eerste beelden van finale We Want More: Trijntje zingt voor jarige Mannes

Eerste beelden van finale We Want More: Trijntje zingt voor jarige Mannes

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zondagavond 16 augustus is de finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. De winnaar gaat na de show naar huis met honderdduizend euro. Opnieuw krijgen juryleden Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Henk Poort en Trijntje Oosterhuis hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling.

''Gefeliciteerd!''
Trijntje Oosterhuis heeft een grote verrassing voor Mannes. Zij zingt voor hem een liedje omdat hij jarig is. Bekijk de eerste beelden uit de finale-uitzending van We Want More in de video hieronder.

De grote finale van We Want More is op zondag 16 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Eerste beelden van finale <em>We Want More</em>: Trijntje zingt voor jarige Mannes Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Zondagavond 16 augustus is de finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. De winnaar gaat na de show naar huis met honderdduizend euro. Opnieuw krijgen juryleden Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Henk Poort en Trijntje Oosterhuis hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling. ''Gefeliciteerd!''Trijntje Oosterhuis heeft een grote verrassing voor Mannes. Zij zingt voor hem een liedje omdat hij jarig is. Bekijk de eerste beelden uit de finale-uitzending van We Want More in de video hieronder. De grote finale van We Want More is op zondag 16 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Zien: Mannes verbaast juryleden van We Want More met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Auditie) Bekijk deze video » We Want More: Mannes zingt 'Ken Je Mij?' (Halve finale) Bekijk deze video »
Entertainment :
Eerste beelden van finale We Want More: Trijntje zingt voor jarige Mannes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden van finale We Want More: Trijntje zingt voor jarige Mannes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen