Video: hond wordt uit snikhete auto gered

Video: hond wordt uit snikhete auto gered

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

De politie heeft vrijdag in Groningen een hond uit een bloedhete auto moeten halen. Om de husky te bevrijden moesten agenten een raam intikken. Het beestje kon gelukkig in goede gezondheid uit de auto gehaald worden en met de eigenaar is uiteraard een stevig gesprek gevoerd.

Bekijk de beelden van de bevrijding in de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: hond wordt uit snikhete auto gered Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. De politie heeft vrijdag in Groningen een hond uit een bloedhete auto moeten halen. Om de husky te bevrijden moesten agenten een raam intikken. Het beestje kon gelukkig in goede gezondheid uit de auto gehaald worden en met de eigenaar is uiteraard een stevig gesprek gevoerd. Bekijk de beelden van de bevrijding in de video van Hart van Nederland hieronder. Rachel Hazes veroorzaakt online ruzie: 'Dit is dierenmishandeling!' (video) Bekijk deze video » Video: brandweer redt hond uit dakgoot in Eindhoven Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: hond wordt uit snikhete auto gered

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: hond wordt uit snikhete auto gered of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen