Zomergasten: Carola Schouten is op zoek naar vrijheid (promo)

Zomergasten: Carola Schouten is op zoek naar vrijheid (promo)

Lees hier meer informatie over de uitzending van Zomergasten met Carola Schouten.

Zondag 16 augustus is minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten te gast in Zomergasten. Schouten laat onder andere een fragment zien van de hartverscheurende documentaire For Sama.

Bekijk de promo van Carola Schouten in de video hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zomergasten</em>: <em>Carola Schouten</em> is op zoek naar vrijheid (promo) Lees hier meer informatie over de uitzending van Zomergasten met Carola Schouten. Zondag 16 augustus is minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten te gast in Zomergasten. Schouten laat onder andere een fragment zien van de hartverscheurende documentaire For Sama. Bekijk de promo van Carola Schouten in de video hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten met Nazmiye Oral: bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zomergasten met Jaap Goudsmit gemist? Bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Entertainment :
Zomergasten: Carola Schouten is op zoek naar vrijheid (promo)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten: Carola Schouten is op zoek naar vrijheid (promo) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen