Zien: tweelingen strijden om de groenste vingers in Moestuinieren voor Groentjes

Zien: tweelingen strijden om de groenste vingers in Moestuinieren voor Groentjes

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In de 10-delige YouTube-serie Moestuinieren voor Groentjes strijden twee tweelingen om de groenste vingers. Team Kuik en Team Groen bestaan uit Iris en Viola Kuik met hun moestuin in Muiden en Marvin en Kevin Groen met hun moestuin in Rotterdam.

Bekijk de ontgroening in de allereerste aflevering van Moestuinieren voor Groentjes hieronder. Moestuinieren voor Groentjes is iedere maandag om 19.00 uur op het YouTubekanaal van BinnensteBuiten te bekijken.

Zien: tweelingen strijden om de groenste vingers in <em>Moestuinieren voor Groentjes</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In de 10-delige YouTube-serie Moestuinieren voor Groentjes strijden twee tweelingen om de groenste vingers. Team Kuik en Team Groen bestaan uit Iris en Viola Kuik met hun moestuin in Muiden en Marvin en Kevin Groen met hun moestuin in Rotterdam. Bekijk de ontgroening in de allereerste aflevering van Moestuinieren voor Groentjes hieronder. Moestuinieren voor Groentjes is iedere maandag om 19.00 uur op het YouTubekanaal van BinnensteBuiten te bekijken. Zien: Eigen Huis & Tuin komt terug, dit is de nieuwe presentatrice Bekijk deze video » Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven: Boer Tom legt nieuwe opzet uit met beauty en lifestyle Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: tweelingen strijden om de groenste vingers in Moestuinieren voor Groentjes

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: tweelingen strijden om de groenste vingers in Moestuinieren voor Groentjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen