Zien: dit gaat Giro555 doen met het ingezamelde geld voor Beiroet (Op1)

Zien: dit gaat Giro555 doen met het ingezamelde geld voor Beiroet (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de speciale uitzending van Op1 over Beiroet. Je kunt hier ook de hele uitzending van 14 augustus terugkijken.

Vrijdagavond maakte Op1 een speciale extra uitzending in het teken van de landelijke Actiedag Giro555 voor Beiroet. Garance Reus is Actievoorzitter van Giro 555 en vertelt namens de samenwerkende hulporganisaties wat zij kunnen doen met het geld dat vanavond wordt ingezameld.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit gaat <em>Giro555</em> doen met het ingezamelde geld voor Beiroet (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de speciale uitzending van Op1 over Beiroet. Je kunt hier ook de hele uitzending van 14 augustus terugkijken. Vrijdagavond maakte Op1 een speciale extra uitzending in het teken van de landelijke Actiedag Giro555 voor Beiroet. Garance Reus is Actievoorzitter van Giro 555 en vertelt namens de samenwerkende hulporganisaties wat zij kunnen doen met het geld dat vanavond wordt ingezameld. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: het ouderlijk huis van Rosalyn Saab is volledig verwoest (Op1 - Beiroet) Bekijk deze video » Op1 - Beiroet: Danny Ghosen maakt indringende reportage Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: dit gaat Giro555 doen met het ingezamelde geld voor Beiroet (Op1)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit gaat Giro555 doen met het ingezamelde geld voor Beiroet (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen