Zien: jongeren op camping Appelhof laten zich massaal testen

Zien: jongeren op camping Appelhof laten zich massaal testen

Camping Appelhof gaat komende maandag alweer dicht. Dit heeft de organisatie besloten door de vele besmettingen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden.

Jongeren op camping Appelhof, andere toeristen en inwoners van Terschelling konden zich vrijdag laten testen op het coronavirus. In de loop van de avond horen de geteste mensen of ze het coronavirus onder de leden hebben.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland over Appelhof in de video hieronder.

Zien: jongeren op <em>camping Appelhof</em> laten zich massaal testen Camping Appelhof gaat komende maandag alweer dicht. Dit heeft de organisatie besloten door de vele besmettingen die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden. Jongeren op camping Appelhof, andere toeristen en inwoners van Terschelling konden zich vrijdag laten testen op het coronavirus. In de loop van de avond horen de geteste mensen of ze het coronavirus onder de leden hebben. Bekijk het hele item van Hart van Nederland over Appelhof in de video hieronder. Corona op Terschelling: bezoekers jongerencamping Appelhof besmet Bekijk deze video » John van den Heuvel vertelt over de toename van gewapende jongeren (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: jongeren op camping Appelhof laten zich massaal testen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: jongeren op camping Appelhof laten zich massaal testen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen