ZIEN: nieuw koppel in Lang Leve De Liefde: ''Ik denk dat ik verliefd ben op je''

ZIEN: nieuw koppel in Lang Leve De Liefde: ''Ik denk dat ik verliefd ben op je''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het huis van Lang Leve de Liefde is een plek waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen. Door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen hopen ze zo hun grote liefde te vinden. En het is Jamie en Xavier gelukt!

Bekijk het hartverwarmende fragment in de video hieronder

Lang Leve De Liefde is nog twee weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: nieuw koppel in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ''Ik denk dat ik verliefd ben op je'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het huis van Lang Leve de Liefde is een plek waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen. Door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen hopen ze zo hun grote liefde te vinden. En het is Jamie en Xavier gelukt! Bekijk het hartverwarmende fragment in de video hieronder Lang Leve De Liefde is nog twee weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Xavier en Jamie delen hun eerste ongemakkelijke knuffel Bekijk deze video » Zien: Xavier en Jamie hebben een eerlijk gesprek over SM in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: nieuw koppel in Lang Leve De Liefde: ''Ik denk dat ik verliefd ben op je''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: nieuw koppel in Lang Leve De Liefde: ''Ik denk dat ik verliefd ben op je'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen