Video: Ali B. deelt zijn mening over lijsttrekker Hugo de Jonge (Op1)

Video: Ali B. deelt zijn mening over lijsttrekker Hugo de Jonge (Op1)

Hieronder zie je een fragment van vrijdag 14 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 14 augustus terugkijken.

Ali B. was vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over de grote finale van We Want More. Ook werd de artiest gevraagd naar zijn mening over lijsttrekker Hugo de Jonge. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder.

Video: <em>Ali B.</em> deelt zijn mening over lijsttrekker <em>Hugo de Jonge</em> (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment van vrijdag 14 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 14 augustus terugkijken. Ali B. was vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over de grote finale van We Want More. Ook werd de artiest gevraagd naar zijn mening over lijsttrekker Hugo de Jonge. Bekijk het hele item in de video van Op1 hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!" Bekijk deze video » Zien: veel kritiek op corona-aanpak van minister Hugo de Jonge Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Ali B. deelt zijn mening over lijsttrekker Hugo de Jonge (Op1)

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ali B. deelt zijn mening over lijsttrekker Hugo de Jonge (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier