TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met tv-makers Irene Moors en Daan Boom herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. TV KantineIrene Moors is nu vooral bekend van De TV Kantine, maar werd in de jaren negentig bij het grote publiek bekend door haar wekelijkse programma Telekids. Daan maakt een kinderprogramma en is bekend van zijn eigen bedachte programma Streetlab. LachenDe gasten van vanavond hebben veel met elkaar gemeen: beide zijn gek op verkleedpartijen en typetjes. Er valt vanavond veel te lachen, want humor op tv vinden Irene en Daan allebei belangrijk. GrappenmakersHet vaste kijkerspanel, met de professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt gezellig mee. TV-Kantine maakt DWDD belachelijk met Matthijs van Nieuwkerk: ‘Een lach of een traan?’ Bekijk deze video » TV Kantine: Netflix-succes Vis a Vis wordt gepersifleerd (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met tv-makers Irene Moors en Daan Boom herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten.

TV Kantine
Irene Moors is nu vooral bekend van De TV Kantine, maar werd in de jaren negentig bij het grote publiek bekend door haar wekelijkse programma Telekids. Daan maakt een kinderprogramma en is bekend van zijn eigen bedachte programma Streetlab.

Lachen
De gasten van vanavond hebben veel met elkaar gemeen: beide zijn gek op verkleedpartijen en typetjes. Er valt vanavond veel te lachen, want humor op tv vinden Irene en Daan allebei belangrijk.

Grappenmakers
Het vaste kijkerspanel, met de professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt gezellig mee.

Bekijk hier alle video's en artikelen van TV-Toppers
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen