Box 21 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Box 21 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Box 21 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Zweedse thrillerserie Box 21 drie zaterdagen om 20:25 uur te zien op NPO 3. ProstitutieDe serie gaat over Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië. Als haar nieuwe vriendje haar meeneemt naar Zweden, dwingt hij haar te werken in de prostitutie. Lidia is echter geen vrouw die zich zomaar onder de duim laat houden. CrimineelIn een ander deel van Stockholm verwacht politieagent Ewert Grens zijn eerste kindje met zijn partner Anni. Als hij crimineel Jochum Lang tegenkomt, wordt zijn leven overhoop gegooid. Zo kruist het pad van Lidia dat van Ewert. Undercover seizoen 2 vanaf 6 september op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Zien: CSI: Crime Scene Investigation keert terug op tv Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is de Zweedse thrillerserie Box 21 drie zaterdagen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Prostitutie
De serie gaat over Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië. Als haar nieuwe vriendje haar meeneemt naar Zweden, dwingt hij haar te werken in de prostitutie. Lidia is echter geen vrouw die zich zomaar onder de duim laat houden.

Crimineel
In een ander deel van Stockholm verwacht politieagent Ewert Grens zijn eerste kindje met zijn partner Anni. Als hij crimineel Jochum Lang tegenkomt, wordt zijn leven overhoop gegooid. Zo kruist het pad van Lidia dat van Ewert.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Box 21 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen