Pandajong (Ouwehands Dierenpark) krijgt naam Fan Xing: bekijk schattige beelden

Pandajong (Ouwehands Dierenpark) krijgt naam Fan Xing: bekijk schattige beelden

Bekijk hier beelden van de babypanda van net na de geboorte.

Het pandajong dat 3,5 maand geleden in Ouwehands Dierenpark is geboren heeft eindelijk een naam gekregen: Fan Xing. De pandababy is vernoemd naar Vincent van Gogh en een ster.

Fan Xing in oktober of november te zien voor publiek
Het is nog niet duidelijk of Fan Xing een jongen of een meisje is. Ook is het jong van reuzenpanda Wu Wen nog niet te zien voor het grote publiek. De babypanda moet namelijk eerst goed kunnen lopen en klimmen voor deze naar het grote verblijf mag. Volgens de verzorgster wordt dit waarschijnlijk oktober of november.

Bekijk de schattige beelden van pandajong Fan Xing in de video van Hart Van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Pandajong (Ouwehands Dierenpark) krijgt naam <em>Fan Xing</em>: bekijk schattige beelden Bekijk hier beelden van de babypanda van net na de geboorte. Het pandajong dat 3,5 maand geleden in Ouwehands Dierenpark is geboren heeft eindelijk een naam gekregen: Fan Xing. De pandababy is vernoemd naar Vincent van Gogh en een ster. Fan Xing in oktober of november te zien voor publiekHet is nog niet duidelijk of Fan Xing een jongen of een meisje is. Ook is het jong van reuzenpanda Wu Wen nog niet te zien voor het grote publiek. De babypanda moet namelijk eerst goed kunnen lopen en klimmen voor deze naar het grote verblijf mag. Volgens de verzorgster wordt dit waarschijnlijk oktober of november. Bekijk de schattige beelden van pandajong Fan Xing in de video van Hart Van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Pandababy (Ouwehands Dierenpark) ruim 3 maanden oud: bekijk mooie beelden Bekijk deze video » Op1 gemist? Bekijk hier alles over babypanda Fan Xing Bekijk deze video »
Amusement :
Pandajong (Ouwehands Dierenpark) krijgt naam Fan Xing: bekijk schattige beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pandajong (Ouwehands Dierenpark) krijgt naam Fan Xing: bekijk schattige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen