Video: Derde nacht rellen in Schilderswijk Den Haag met tientallen arrestaties

Video: Derde nacht rellen in Schilderswijk Den Haag met tientallen arrestaties

Bekijk hier beelden van de rellen in de Utrechtse buurt Kanaleneiland.

Voor de derde nacht op rij was het erg onrustig in de Schilderswijk in Den Haag. Deze keer zijn er tientallen arrestaties verricht.

Politie bekogeld en brand gesticht
Jongeren gaan al drie avonden en nachten achter elkaar de straat om te rellen in de Haagse wijk. De politie had voor een deel van de wijk een noodbevel uitgevaardigd, maar een aantal heeft zich hier in de nacht van vrijdag op zaterdag niet aan gehouden. De politie werd bekogeld met stenen en vuurwerk, ook werd een kiosk in brand gestoken.

Bekijk beelden van de rellen in de Haagse Schilderswijk in de AD-video hieronder.

Video: Derde nacht <em>rellen in Schilderswijk</em> Den Haag met tientallen arrestaties Bekijk hier beelden van de rellen in de Utrechtse buurt Kanaleneiland. Voor de derde nacht op rij was het erg onrustig in de Schilderswijk in Den Haag. Deze keer zijn er tientallen arrestaties verricht. Politie bekogeld en brand gestichtJongeren gaan al drie avonden en nachten achter elkaar de straat om te rellen in de Haagse wijk. De politie had voor een deel van de wijk een noodbevel uitgevaardigd, maar een aantal heeft zich hier in de nacht van vrijdag op zaterdag niet aan gehouden. De politie werd bekogeld met stenen en vuurwerk, ook werd een kiosk in brand gestoken. Bekijk beelden van de rellen in de Haagse Schilderswijk in de AD-video hieronder. Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken Bekijk deze video » Video: opnieuw onrust in Haagse Schilderswijk, ME grijpt in Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Derde nacht rellen in Schilderswijk Den Haag met tientallen arrestaties

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Derde nacht rellen in Schilderswijk Den Haag met tientallen arrestaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen