Wendy van Dijk: ‘Huwelijk nog steeds in lastige, moeilijke periode’ (video)

Wendy van Dijk: ‘Huwelijk nog steeds in lastige, moeilijke periode’ (video)

Wendy van Dijk beleeft momenteel een zware tijd. De presentatrice raakte verzeild in een rel rond haar fitnessbedrijf Disq, en dit heeft z’n weerslag op haar privéleven. Ook is haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard ook nog niet helemaal voorbij.

‘Enorme druk in thuissituatie’
“Ik denk dat het in alle huwelijken weleens even lastiger gaat. We zijn door een lastige, moeilijke periode gegaan en nog steeds”, vertelt Wendy openhartig aan De Telegraaf. “Het is niet zo dat dat nu allemaal achter de rug is. En als het op een ander vlak niet zo fijn gaat, dit was bedrijfsmatig, dan brengt dat een enorme druk met zich mee. Hoe dan ook, in de thuissituatie.”

Bekijk het verhaal van Wendy van Dijk in beelden van Shownieuws hieronder.

<em>Wendy van Dijk</em>: ‘Huwelijk nog steeds in lastige, moeilijke periode’ (video) Wendy van Dijk beleeft momenteel een zware tijd. De presentatrice raakte verzeild in een rel rond haar fitnessbedrijf Disq, en dit heeft z’n weerslag op haar privéleven. Ook is haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard ook nog niet helemaal voorbij. ‘Enorme druk in thuissituatie’“Ik denk dat het in alle huwelijken weleens even lastiger gaat. We zijn door een lastige, moeilijke periode gegaan en nog steeds”, vertelt Wendy openhartig aan De Telegraaf. “Het is niet zo dat dat nu allemaal achter de rug is. En als het op een ander vlak niet zo fijn gaat, dit was bedrijfsmatig, dan brengt dat een enorme druk met zich mee. Hoe dan ook, in de thuissituatie.” Bekijk het verhaal van Wendy van Dijk in beelden van Shownieuws hieronder. Zien: zoon van Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk heeft ambitieuze plannen Bekijk deze video » Wendy van Dijk wint rechtszaak na faillissement Bekijk deze video »
Entertainment :
Wendy van Dijk: ‘Huwelijk nog steeds in lastige, moeilijke periode’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk: ‘Huwelijk nog steeds in lastige, moeilijke periode’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen