Ook rellen in Kanaleneiland (Utrecht): bekijk de heftige beelden

Ook rellen in Kanaleneiland (Utrecht): bekijk de heftige beelden

Bekijk hier beelden van de rellen in de Schilderswijk (Den Haag).

Niet alleen de Schilderswijk in Den Haag wordt momenteel geteisterd door relschoppers. Afgelopen nacht zijn ook rellen uitgebroken in Kanaleneiland in Utrecht. Op social media waren oproepen geplaatst om te gaan rellen en de Schilderswijk te overtreffen.

ME grijpt in
In de Utrechtse buurt reden jongeren al toeterend en schreeuwend rond. Er werd met vuurwerkbommen gegooid en er is een bushokje vernield. Op een gegeven moment moest de Mobiele Eenheid ingrijpen om de buurt schoon te vegen en de rust te laten terugkeren. Iedereen die niet wilde vertrekken, werd in de boeien geslagen.

Bekijk de heftige beelden van de rellen in Kanaleneiland (Utrecht) in de video's hieronder.

Ook <em>rellen in Kanaleneiland</em> (Utrecht): bekijk de heftige beelden Bekijk hier beelden van de rellen in de Schilderswijk (Den Haag). Niet alleen de Schilderswijk in Den Haag wordt momenteel geteisterd door relschoppers. Afgelopen nacht zijn ook rellen uitgebroken in Kanaleneiland in Utrecht. Op social media waren oproepen geplaatst om te gaan rellen en de Schilderswijk te overtreffen. ME grijpt inIn de Utrechtse buurt reden jongeren al toeterend en schreeuwend rond. Er werd met vuurwerkbommen gegooid en er is een bushokje vernield. Op een gegeven moment moest de Mobiele Eenheid ingrijpen om de buurt schoon te vegen en de rust te laten terugkeren. Iedereen die niet wilde vertrekken, werd in de boeien geslagen. Bekijk de heftige beelden van de rellen in Kanaleneiland (Utrecht) in de video's hieronder. Rellen in Schilderswijk Den Haag: bekijk hoe jongeren buurt onveilig maken Bekijk deze video » Jongeren vernielen Haagse Schilderswijk: bekijk hoe ME ingrijpt Bekijk deze video »
Nieuws :
Ook rellen in Kanaleneiland (Utrecht): bekijk de heftige beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ook rellen in Kanaleneiland (Utrecht): bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV