Maarten Stekelenburg hoopt dat André Onana blijft: 'Ik wil het beste voor Ajax'

Maarten Stekelenburg hoopt dat André Onana blijft: 'Ik wil het beste voor Ajax'

Maarten Stekelenburg heeft 9 jaar lang een voetbalcarrière in het buitenland nagestreefd, maar is nu weer terug bij zijn oude vertrouwde club Ajax. De keeper traint nu samen met André Onana en ondanks dat Onana in principe de eerste keeper is, ziet Maarten hem niet graag vertrekken. “Ik hoop voor Ajax dat hij echt blijft”, aldus Stekelenburg. “Het gaat erom wat het beste is voor Ajax en niet voor mij.”

Bekijk het interview met Maarten Stekelenburg in de video hieronder.

<em>Maarten Stekelenburg</em> hoopt dat André Onana blijft: 'Ik wil het beste voor Ajax' Maarten Stekelenburg heeft 9 jaar lang een voetbalcarrière in het buitenland nagestreefd, maar is nu weer terug bij zijn oude vertrouwde club Ajax. De keeper traint nu samen met André Onana en ondanks dat Onana in principe de eerste keeper is, ziet Maarten hem niet graag vertrekken. “Ik hoop voor Ajax dat hij echt blijft”, aldus Stekelenburg. “Het gaat erom wat het beste is voor Ajax en niet voor mij.” Bekijk het interview met Maarten Stekelenburg in de video hieronder. Maarten Stekelenburg keert terug bij Ajax, bekijk prachtige welkomstvideo Bekijk deze video »
Voetbal :
Maarten Stekelenburg hoopt dat André Onana blijft: 'Ik wil het beste voor Ajax'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten Stekelenburg hoopt dat André Onana blijft: 'Ik wil het beste voor Ajax' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen